Tulpeiland (4)

Het werd tijd
om weer even
naar het Tulpeiland te fietsen.

 

Ik was er al een tijdje niet geweest.

 

Onderweg zag ik
de veranderingen.

 

De buizen

 

dwars over de weg

 

richting

 

het water.

 

Twee eilandjes zijn al opgespoten.

 

Het maakt me nieuwsgierig
naar het Tulpeiland

 

Het is er duidelijk herfst.
Alles is gemaaid.

 

Er staat nog een enkele bloem.

 

Er ligt een strand.

 

Er heerst rust.

 

Dit komt me bekend voor?

 

Ik ben benieuwd
naar de winter op het Tulpeiland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Replies to “Tulpeiland (4)”

  1. Gelukkig we krijgen er weer wat land bij. Of zullen we toch maar België gaan veroveren. Al die buizen. Gaan ze de zee opslurpen? Bij mij zijn ze ook driftig in de weer met buizen. Helaas niet voor een eiland. Maar ik kan het natuurlijk wel proberen. Groets,

    Like

  2. Wat een mooi gebied is dat aan het worden. Dat wuivende riet, dat is hier ook zoveel. Die stilte daarvan, het zachte geruis en de vogels ertussen, dat vind ik zo intens mooi. Prachtige foto’s en ik hoop op een vervolg in de winter! Goed weekend vast x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.